Selecteer een pagina
Overdag af en toe een tukkie doen in je eigen, grote bedje moet kunnen toch? S’nachts wil ik haar graag nog fijn bij ons op de kamer hebben en slaapt Jip in haar wiegje aan ons voeteneind. Maar ik moest toch in haar kamertje zijn, dus heeft ze haar eerste dutje in haar grote bedje (van Petite Amelie) gedaan vandaag. Kan ze alvast een beetje wennen. Ze vond haar kamertje super mooi. Ze was er eigenlijk nog niet eerder geweest!
Ze was ontzettend om zich heen aan het kijken en ze was aan het kirren. Dat doen baby’s toch?!

Dus: dat is een goed teken, denk ik?! 

1 muur in de babykamer, daar wil ik nog iets mee. Het oude behang zit er nog op en het lelijke creme achtige kleur die er al op zat toen we hier kwamen wonen. Wellicht in een donkere kleur grijs verven? Of nog een behangetje erop misschien? 

Jip vindt het in ieder geval allemaal prima. En dat snap ik ook wel eigenlijk.

Even een sfeer impressie van haar gezellige kamertje:

De led licht letters zijn van bol.com, 20 euro per stuk! De gouden flower lamp is van Kitsch Kitchen, muurstickers stars van www.hartendief.com en het roze hemeltje is van Gras onder je voeten. Het bedje is van Petite Amelie en heeft een handige la eronder, voor allerlei dekentjes en slaapzakjes enzo.

De poster van de wasbeer komt uit het posterboek van vtwonen.


De leuke vlaggetjes komen van Lidor en zijn van mijn ongeveer favoriete kids merk: Numero74.

De discobal (hoe cool?!) komt van de hema, het ananas fotolijstje van Loods5, de ananaslamp was een cadeautje. Net als het zwanenlampje.

De pauwenstoel is van de Kwantum, maar dat was een zomer artikel, dus die hebben ze nu niet meer helaas. Het velours roze en gele kussen zijn van de Primark. En het sterrenkussen is van La Lou.


Het vloerkleed is een antiek berberkleed uit Marokko en komt van: Azulbereber.

all pictures and styling: @enstijlwww.instagram.com/enstijl
Het lampje komt van gras onder je voeten, flamingo is ook van die webshop en is van JellyCat. Ook de andere flamingo (zonder al dat haar….) is van Jellycat en was een cadeautje. Daarachter zit een konijn van Jellycat, wat ook een cadeau was. 

Ik ga kijken of ze morgen weer een dutje kan doen in haar eigen kamertje. Dan ga ik er gewoon bij zitten. In de mooie pauwenstoel….


Liefs, Sanne