Selecteer een pagina

Ja, ik moest er aan geloven. Nou, ik moest natuurlijk niks. Maar ik wil wat beter voor mezelf gaan zorgen. Dat is mijn doel voor dit jaar. Dus eet ik wat gezonder (nu met het verhuizen even super niet) en wil ik wat meer tevreden proberen te zijn met mijn uiterlijk. Sinds een aantal weken maak ik s’avonds voor ik ga slapen mijn gezicht schoon. En ik gebruik nu zelfs een bepaald soort serum olie voor het slapen gaan. Nou, dat is echt al een heel ander ritueel kan ik je vertellen dan dat ik daarvoor had! Maar ik wilde ook wel eens iets nieuws proberen. Ik zag via instagram de prachtige kliniek: “Skin and the city” voorbij komen en alleen voor het interieur wilde ik graag al een keertje langs. Maar weet je wat, ook een keer botox proberen, leek me ook wel wat. Ik vond het erg spannend. Maar ik heb het gedaan! Ze heeft botox gezet bij mijn kraaienpootjes, om die wat minder aanwezig te maken. En ook zette ze 1 spuitje botox bij mijn mondhoek (ja, aan elke kant 1). Deed geen pijn en nu moet ik eventjes afwachten. Het effect is namelijk het beste zichtbaar na twee weken. Dan ga ik ook nog een keertje langs, voor een check en dan zien we het resultaat.

Ik ben benieuwd joh! Het zit er zo in, duurt helemaal niet lang dus en het doet dus geen pijn. Dus ik kan me best voorstellen, dat als het resultaat top is (subtiel, bijna niet zichtbaar, maar toch wat frisser) dat ik het dan vaker ga laten doen.

Ik wil heus niet promoten dat iedereen dit moet doen, dat moet iedereen lekker zelf weten. Maar ik wilde het eens proberen en ik ben nu ook op een leeftijd waarin ik mijn huis wat beter moet verzorgen en zoiets als dit kan daar bij horen.

En dan zeker hier…. Want kijk nou, hoe mooi!

Deze kliniek is dus heel mooi. Je waant je zo in Marrakech en daar wil ik eigenlijk altijd wel zijn.

Dat werkt ook wel mee in de beleving, vind ik zelf. Hier gebeurt het goed, met goeie middelen en het wordt subtiel gedaan. Dat het er natuurlijk uit ziet. Dat vindt Dr. Visscher heel belangrijk. En ik ook!

Iets heel leuks: ik mag een botox behandeling (1 zone naar keuze) weggeven aan 1 van mijn volgers! Lees op instagram hoe je mee kunt doen. Ik hou jullie ook daar op de hoogte van het resultaat van mijn hoofd…. 😉

pictures: @enstijl

Dus: doe je ook mee?

Liefs, Sanne