Selecteer een pagina
Het nieuwe jaar begon alweer roerig hoor. Als je je foto’s terugkijkt op instagram, kan je precies even de gebeurtenissen terug kijken. 

Januari 2018 was de maand dat Moses kwijt was en gelukkig ook weer terug kwam. We zaten echt met onze handen in het haar…. Nergens konden we hem vinden. Na overal briefjes te hebben verspreid met z’n foto en het bericht gedeeld te hebben op verschillende Facebook pagina’s, vonden we hem weer terug, 350 m verderop. Hij was daar na zes dagen binnen gehaald door een vrouw en haar dochtertje en zij hadden mijn oproep gezien op de Facebook pagina van de buurt waar we wonen. Geweldig! Hij zag er helemaal goed uit en ik heb hem toen weer fijn mee naar huis genomen.Januari was ook de maand dat het weer tijd was voor een nieuwe bank. De oude bank was te besmettelijk, merkte ik al meteen. Hoe fijn het model ook is en hoe lekker het Keys model van Home Stock ook zit, dit ging niet werken. We zijn gegaan voor de Bean bank van Home Stock. Een groter (4-zits) model, lekker stevig en met een gemêleerde stof waar je weinig op ziet. Wel zo handig!Ook was dit de maand dat ik steeds nog meer gelijkenissen zie tussen Bo en Jip. Ze zijn overduidelijk broer en zus!In januari begonnen we met de verbouwing. We hebben een heel plan in ons hoofd…. En we zijn deze maand begonnen met de uitwerking daarvan. Onze klusjesman kon drie dagen aan de slag voor hij op vakantie zou gaan en hij heeft al best veel kunnen doen gelukkig. Maar het is nog lang niet af…. Dus de komende weken wordt het wel een beetje wonen in een onaf huis, ben ik bang…. Tijdens de verbouwing konden wij gelukkig even een aantal nachten lekker overnachten in hotel Boulevard5 in Zandvoort aan Zee. 

Doordat we sliepen aan het strand zag ik deze mooie zonsondergang: 


In januari gingen we ook voor het eerst een nachtje met z’n tweetjes weg en logeerden we in het Lloyd Hotel in Amsterdam. Erg leuk! En ook spannend omdat Jip voor het eerst sinds de geboorte ging logeren bij opa en oma. 

Ook ging ik in januari langs een vriendinnetje van de middelbare school die in Amsterdam woont om haar super leuke huis te fotograferen (binnenkort online).


Ging ik langs bij interiorjunkie Elisah om haar huis in het echt te bewonderen en foto’s te maken voor een binnenkijker voor mijn blog (ook dit staat binnenkort online).


In februari zullen we vooral bezig zijn met verbouwen…. Heeft Bo voorjaarsvakantie….
En ga ik langs bij iemand via instagram om een leuke binnenkijker te fotograferen.

Volgen jullie mij ook op instagram?

Liefs, Sanne