Selecteer een pagina
“Naar buiten, de natuur in”, staat er op de website van feathery.nl. Dat is nou juist waar ik de altijd weer zin in krijg als het zoals vandaag lekker zonnig is. Het voorjaar komt eraan! Dat voel ik! Ook is het dan fijn om een beetje natuur naar binnen te halen, in huis te halen. Dat kan bijvoorbeeld door middel van deze prachtige lijsten van Feathery. 

Sandra en Anneke van Feathery creëren prachtige 
must- haves voor je huis, door een mooi blad of een mooie veer in te lijsten op een speciale manier. Deze lijsten passen dan ook goed in elk interieur. Door de lijsten van metaal passen ze in een industrieel interieur, maar door de natuurlijke elementen van de veren en bladeren, past het goed in een modern interieur van nu of een landelijk huis. De botanics trend is nog steeds helemaal in en je kan op die manier ook planten en groen in huis halen als je totaal geen groene vingers hebt. Deze mooie lijst met een wijfjesvaren erin is zo subtiel en prachtig in z’n eenvoud.

Ik ben verliefd op de mooie, ingelijste struisvogelveer. Ik heb hem al op een aantal plekken neergezet in huis en opgehangen en hij staat werkelijk overal weer anders en even mooi! 

Ze hebben veel verschillende soorten items. Met struisvogelveren, parelhoenveren en fazantveren bijvoorbeeld. 
Kijk ook eens op: www.feathery.nl en op instagram kun je de dames van Feathery volgen via: @feathery_nl

Hele fijne voorjaarsmaandag nog! 
Liefs, Sanne