Selecteer een pagina
Farrow and Ball: ik ben fan van dit verfmerk. De verf met de leukste namen dekt mooi en heeft een soort matte finish die ik erg fijn vind. In ons oude huis had ik de hele slaapkamer van ons met de kleur: Pitch Black geverfd. Dit beviel toen zo goed, dat ik voor de verf in de babykamer weer voor Farrow and Ball gekozen heb. En wel voor de kleuren: Cinder rose en Middleton Pink. De kleur Cinder rose zat op de muur en daarna gingen we de muur ernaast behangen met het flamingo behang (dat ik liet drukken bij Wallgiant.nl), maar deze combinatie was het toch niet helemaal. 
Dus heb ik met Middleton pink eroverheen geverfd. Een prachtige, licht roze kleur! Een goede combinatie! De kleur Cinder rose bewaar ik, om de commode mee roze te verven, denk ik! Komt vast en zeker nog van pas!

Ik ben helemaal om: roze is mooi!

Het moet wel goed passen bij het flamingo behang natuurlijk!
Wat vinden jullie ervan? Als je nog een schilderwerkje gepland hebt staan, ga dan zeker even speuren tussen de prachtige kleuren van Farrow and Ball.

Liefs, Sanne