Selecteer een pagina

Ik ging binnenkijken bij een oude fabriek. In het huisje hiernaast wonen Eva, haar man en hun drie kids. De bedoeling is dat de ruimte waar nu de prachtige trap is ooit de woonkamer voor het gezin wordt en ze dus echt in de fabriek gaan wonen. Ze wonen hier sinds 2017 en sindsdien verhuren ze het ketelhuis ook al. Sinds 2019 verhuren ze meerdere ruimtes, waaronder dus het toekomstige woonhuis (met de trap dus) via Grace Locations.

Eva: “het ontmoeten van creatieve en enthousiaste mensen is heel erg leuk. Als mensen zich geïnspireerd voelen door de door ons gerealiseerde ruimtes geeft dat een bijzonder gevoel. Dit is overigens totaal niet het doel op zich, want wij verbouwen het gewoon naar onze eigen smaak en wens. Leuk om te merken dat dat dus in de smaak valt.


En of ik geïnspireerd werd door deze ruimte!
Ik mocht van Eva wat portretfoto’s maken van mezelf. Dus die heb ik, met de zelfontspanner gemaakt.

Eva haalt haar inspiratie van Pinterest, van instagram, uit mooie woontijdschriften. Haar jarenlange ervaring als interieurstylist maakt dat zij dit goed kan door vertalen naar het pand.

pictures: @enstijl

Er staan nog grootse plannen op de planning. Eva: “momenteel zijn we bezig met het realiseren van 3 cabins in de bij ons pand horende boomgaard. Deze worden ingericht middels het “slow living” concept. Dus veel mooie en duurzame materialen, geen elektronische apparaten. Echt een plek om te “verstillen”“.

Je kunt de ruimte dus huren via Grace Locations en via Fabriek Zuidermeer.

Hier kom ik hopelijk snel nog een keertje terug!

Liefs, Sanne