Selecteer een pagina
Bo had studiedag en wij wilden er een dagje op uit. Niet zomaar. Nee: erop uit met een oldtimer! Ik kende huureenoldtimer.nl al omdat zij met onze housewarming bij ons stonden met een photobooth busje. Toen hoorde ik dat je ook een dagje kan touren met zo’n tof busje. We hebben het busje opgepikt in Nieuwegein en zijn de hele dag lekker rond gaan rijden.

We kregen een zandkleurig mooi oud camper busje mee, waarvan het dakkie ook nog omhoog kon (en waar we een tukkie in hadden kunnen doen, als we niet twee hyperactieve kinderen op de achterbank hadden zitten die veel te enthousiast waren door deze dag voor een dutje).


“We nemen ze allemaal!” dacht ik toen we de loods kwamen binnen lopen in Nieuwegein om “ons” busje op te halen.

De kids kregen van mij allemaal een miniatuur versie van het busje als voorbereiding op deze best wel spannende dag.


Dit was ongeveer de gehele dag de stemming van Bo: door het dolle heen noemen we dat volgens mij….

all pictures: @enstijl


Onze rit ging van Nieuwegein, naar de Pyramide in Austerlitz (waar we een pannenkoek hebben gegeten en even gespeeld hebben in de speeltuin). Daarna gingen we verder naar Buitenplaats Beekhuizen (waar we meer dan een jaar geleden een keer overnacht hebben). Dat ligt onder aan de Posbank: een prachtig stuk natuur, met heide en mooie weggetjes.

We hebben alleen over kleine weggetjes gereden, snelwegen hebben we uitgezet. Dat is ook beter. De bus gaat maximaal 90 km/h. En bij 80 km/h denk je ook: dit is ook wel genoeg. Dus we hebben lekker de tijd genomen en dan kom je vaak ook op de mooiste plekken. 

Van de Posbank langs Arnhem weer terug naar Nieuwegein, waar we de bus om 18.00 uur weer ingeleverd hebben. 

Wat een topdag! Echt een ervaring rijker!

Waar zullen we de volgende keer heen rijden?

Liefs, Sanne