Selecteer een pagina

Ik ga een volgende ronde van de instagram cursus “enstijl your home” aanbieden. Bij deze! Je kunt je inschrijven voor ronde nummer 2. 

Ik vind het zo leuk om te doen en jullie opdrachten opgestuurd te krijgen, dat ik het voor meer mensen wil aanbieden.

Dus: wat is deze cursus nou ook alweer? En voor wie is deze cursus?Ik krijg zo vaak vragen van “hoe doe jij dit nou?” en “welke kleur muur zal ik hier doen?” en “geef je ook styling advies?”. Ja, ik geef ook styling advies, maar wat me ook erg leuk lijkt, is jou de fijne kneepjes van het vak te leren in een online instagram cursus. Zodat je zelf leert om met een goed plan jouw huis in te richten zodat het helemaal past bij jou.

Dus heb ik een online instagram cursus voor jullie gemaakt: “enstijl your home”.

Als je je aanmeldt en betaalt, krijg je een giftcard voor de cursus. Hiermee krijg je dan toegang tot het instagram account, voor een x aantal weken. Zo kan je je resultaten delen in stories e.d. met je mede cursisten en met mij.

 

De cursus kost nu: 99,- euro per persoon (introductieprijs).

 

9 modules, 9 weken, dus eigenlijk iets meer dan een tientje per week.

Je mag alle vragen persoonlijk aan mij stellen daar in een dm. Dus ik geef je echt les en feedback.


Je kan je aanmelden tot 31 december 2021, want de cursus begint op 1 januari 2021. Zodat je het nieuwe jaar lekker met een nieuwe hobby kunt beginnen!


De cursus is wat langer dan 9 weken beschikbaar online, dus je kan ook een paar weken later nog beginnen en dan heb je alsnog genoeg tijd om de cursus te doen.

 

Wat leer je met deze cursus?

 

In 9 modules leer je hoe je een plan kan maken om jouw huis helemaal in jouw stijl in te richten. Van een pinterest bord bestaande uit alles wat je mooi vindt, een moodboard maken, jouw kleuren ontdekken en een ruimte aankleden en stylen. Zo voelt jouw huis straks helemaal als jouw thuis en kan je genieten van je zelf ingerichte huis (met een beetje hulp van mij).

 

Een hobby erbij! En hopelijk veel advies rijker!


Ik hoop dat veel van jullie willen mee doen! Je kan mij mailen: enstijlemail@gmail.com of je kan me via instagram een privé berichtje sturen.


Nogmaals (want even belangrijk):

Je kan je aanmelden tot 31 december 2021, want de cursus begint op 1 januari 2021. Zodat je het nieuwe jaar lekker met een nieuwe hobby kunt beginnen! Op 1 januari krijg je een tikkie als je je hebt aangemeld en als je deze hebt betaald krijg je toegang tot een apart instagram account waar je de modules kunt bekijken en de opdrachten kan inzien.


Het lijkt me ontzettend leuk als je mee doet aan deze laagdrempelige, leuke cursus: online en toch ook persoonlijk. Het is meteen ook een perfect cadeautje voor de feestdagen of iets tofs om te doen nu we nog steeds allemaal veel thuis zitten….


Liefs, Sanne