Selecteer een pagina
Ik ben aan het vloggen geslagen hoor…. En niet eens gewoon leuk voor mezelf, maar in opdracht voor Wendy Magazine online! Er staan nu drie vlogs van mij online. Met mij dus super in beeld…. Altijd wat minder, om jezelf op beeld terug te zien en te horen. Maar ze editen het leuk: dus het is te doen! Ik vind het erg leuk om te doen in ieder geval. Het moet alleen nog steeds wel meer in m’n systeem komen. Heel vaak vergeet ik dingen te vloggen. Heel stom….

Dus daar moet ik zeker nog aan werken. Maar dat gaan we doen. Doen we gewoon. 

Kijk hier de eerste vlog terug:
Bekijk hier vlog nr. 2:

En bekijk hier nr. 3:
Ik ben van plan rondom de verhuizing en verbouwing ook weer veel te gaan filmen. Als ik het niet vergeet….
Wat denken jullie? Mee verder gaan of lekker stoppen met deze onzin?
Liefs, Sanne