Selecteer een pagina

Yes, ja, daar is het dan: editie 2 van mijn eigen enstijl magazine. En ik ga het deze keer ietsje anders aanpakken. Het logistieke distributie gebeuren van de eerste editie vond ik ingewikkeld en had ik mezelf ook echt moeilijk gemaakt. Ook is het drukken van een magazine echt absurd duur, dus een behoorlijke investering.

Dus nu: digitaal verkrijgbaar! Je kan dus toegang tot het digitale magazine krijgen!

Ook editie 1 van het enstijl magazine is nu digitaal verkrijgbaar!

En ik heb een leuke korting voor nu: als setje betaal je nu maar 16,95 euro (voor toegang tot twee digitale magazines dus). Is dat even leuk!

De linkjes bij deze:

LET OP: als je betaalt, wordt je automatisch doorgelinkt naar de link met toegang tot het digitale magazine. KLIK DIT SCHERM DUS NIET WEG EN BEWAAR DE LINK DAARNA GOED!

Ik hoop dat het jullie wat inspiratie brengt, veel leesplezier geeft en wellicht staan er nog wat tips in her en der? Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Liefs, Sanne