Selecteer een pagina

Ja, enstijl bestaat bijna tien jaar dit jaar. En daarom vond ik het tijd voor een magazine. Een magazine vol met binnenkijkers, onze huizen, travel en lifestyle inspiratie. Vol beelden van tien jaar enstijl.

Ik heb er met veel plezier keihard aan gewerkt en het is prachtig geworden. Een koffietafel boek/magazine met maar liefst 300 pagina’s vol foto’s en enstijl materiaal. En wat denk je? Ik ben gewoon al uitverkocht. Echt bizar. Dat had ik niet verwacht….! Maar ik moet mensen nu al nee verkopen. Natuurlijk moet ik kijken hoeveel mensen het ook echt daadwerkelijk kopen (als er dan nog een aantal overblijven, kunnen mensen het alsnog kopen), maar voor nu is de lijst dus echt vol.

Bizar wat een werk er in gaat zitten. En vooral ook bizar dat ik het weer zo heerlijk impulsief en ongestructureerd aanpak. Wow echt… Ik dacht: ik gooi de mail eruit met een betaallink en een link naar een postNL app zodat mensen hun adres in kunnen vullen. Die werkt niet bij iedereen. Dus mensen gaan toch zelf hun adres sturen. Wat ook fijn is dan natuurlijk! Maar dit gaat betekenen dat ik straks 350 adressen met de hand moet gaan uitschrijven…. haha. En ik had al die mail adressen al zelf uit zitten typen allemaal. Betaallinkjes waren ook al snel niet meer geldig (te vaak betaald) dus moest ik steeds weer nieuwe linkjes aan maken en doorsturen. Die mensen die mijn magazine hebben gekocht zullen wel denken: wat een professnial die enstijl. En klopt: dat ben ik ook wat dit betreft helemaal niet. Ik ben lerend, beginnend en niet thuis eigenlijk in het maken van een magazine. Gelukkig helpt de drukker mij waar hij kan (dank je wel Brouwer grafmedia) en komt het al met al hopelijk gewoon goed.

En mooi wordt het wel. Dat kan ik dan wel weer beloven gelukkig. En helemaal gemaakt op de enstijl manier. Wat dat ook precies mag inhouden….

info@enstijl.com Stuur mij een mailtje met je mailadres als je op de lijst wil voor wellicht een tweede druk. Maar ik moet nog even kijken hoe en of ik dat ga doen 😉

So exciting!

Liefs, Sanne