Selecteer een pagina
Sorry allemaal: jullie moeten weer naar de winkels toe. Dit keer voor de nieuwste Flair magazine! En met een geheel eigen productie. Styling by @enstijl en fotografie by @enstijl. Ben me een partijtje trots hee! Heel leuk geworden en ook mijn lievelingsfoto van Bo en ik samen staat erin!

Mijn lievelingsfoto!

Trots!

Ook Bo heeft weer een mooie rol in deze binnenkijker te pakken. 

De Flair is een weekblad, dus alleen deze week in de winkels verkrijgbaar. Ik kocht vanochtend vier stuks. Dat vond het meisje van de winkel een beetje raar. “Vier stuks?!” “Ja, ik sta erin!” “Ooooh, dan snap ik het”.

Deze binnenkijker maakte ik voor het grootste deel in september/oktober. Toch zijn er alweer een hoop dingen veranderd. Denk aan: de antieke tegeltjes die nu verscholen gaan onder een laag plakfolie en muurverf. En we hadden toen nog de oude bank (die we nu weer hebben besteld voor het nieuwe huis, maar dan in een andere stof en andere kleur). De Home Stock bank blijft gewoon het fijnste.

Er zal de komende tijd hier nog wel veel meer veranderen, met de verhuizing die er aan zit te komen…. Ik ga dit huis zeker wel missen, denk ik! Maar gelukkig heb ik nu een mooie binnenkijker in de vtwonen en in de Flair als aandenken.

Liefs, Sanne