Selecteer een pagina

Eindelijk mag ik dan bekend maken waar ik de afgelopen tijd hard aan gewerkt heb. Ik ben 1 van de stijliconen van The Homestyle Club.

bron: Lotte van Uittert (voor the Homestyle Club)

Je kun vandaag een stijladvies van mij aanschaffen. Dit keer voor de woonkamer. Even in het kort wat The Homestyle Club doet:

Maak kennis met Stijladvies à la minute: een concreet interieurplan per ruimte in huis in de ongeëvenaarde smaak van onze stijliconen. Skip keuzestress, miskopen en uren scrollen door Pinterest. Creëer direct een waanzinnig interieur waar je vrienden en buren jaloers op zijn.

Hoe werkt het?

  1. Doe de quiz & find your perfect match – Al onze stijladviezen zijn gemaakt door onze stijliconen in hun eigen, ongeëvenaarde smaak. Vind de stijlicoon die bij jou past via de quiz of neem een kijkje in de binnenkijkers.
  2. Selecteer de ruimte die jij een make-over wilt geven – Op iedere stijlicoon pagina én in onze shop vind je alle stijladviezen per ruimte. Selecteer een advies voor de ruimte die jij een make-over wilt geven.
  3. Start à la minute & breng je advies tot leven – Zodra je het stijladvies hebt afgerekend ontvang je à la minute een e-mail met toegang tot het digitale stijladvies. Mix en match met écht mooie verfkleuren, behang en zeer uitgebreide shoplist tot jouw droominterieur. Let’s decorate!

Wat is een stijladvies à la minute?
De stijladviezen van The Home Style Club zijn concrete interieurplannen per ruimte in huis. De plannen zijn gemaakt door onze stijliconen in hun eigen, ongeëvenaarde smaak.
Inrichten is maar al te vaak een serieuze zaak: dure prijskaartjes, grote beslissingen en onzekerheid over kleur en combineren. Oneindig veel keuzes maken het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Met onze stijladviezen maken we het makkelijk om zelfverzekerde interieur keuzes te maken.

“Inrichten moet leuk zijn en niet frustrerend. Met onze stijladviezen á la minute kun je direct aan de slag met een goed plan. Zo wordt keuzes maken makkelijk en inrichten weer leuk!”

Snappen jullie hem?

Dus wil jij de enstijl stijl in huis halen?

Dat kan nu dus: makkelijk en voordelig. Om te starten nu extra voordelig, want nu is dit stijladvies voor de woonkamer 99,- euro ipv 149,- euro.

Wie weet woon jij straks ook in een huis waar ik hem mee geholpen met de styling!

Dat zou ik lig erg leuk vinden!

Liefs, Sanne