Selecteer een pagina

Op donderdagavond hebben we gegeten bij Mesa Ibiza.

Een restaurant waar ze pizza en sushi hebben. Nou, mij kan je zo ongeveer niet blijer maken. Dus dat was een goeie keuze.

Toen wij er zaten nog heel rustig (want we gingen al om 18.00 uur aan tafel). Onze kinderen zijn ook op vakantie nog helemaal aan Nederlandse tijden qua eten enzo gewend…. Dus bestelden we pizza en sushi. Sushi met sterretjes erop, even voor de duidelijkheid (veel te cool).

Na het eten zijn we nog naar Platges de Comtes gereden. Vanaf hier kan je heeeeel mooi de zonsondergang bekijken namelijk. En ja, dat was echt heel erg mooi. Beetje jammer van de zeurende kinderen (denk erg moe van een drukke dag….), maar ook wel weer erg tof om dit toch even gezien te hebben. En zij vonden het toch ook heel mooi.

Dit is het stukje bij Cala Escondida (leuk tentje).

Cala Escondida heeft ook heerlijke cocktails en tostada’s trouwens!

Kijk: zo zie je maar: soms zijn ze ook echt wel lief samen….

Nou, daarna was het natuurlijk super tijd om naar bed te gaan. Dat begrijp je.

De volgende ochtend had ik een hele leuke afspraak, want ik mocht een binnenkijker fotograferen op Ibiza. En wel bij een account wat ik al heel lang met veel plezier volg op instagram. Daar later meer over….

Jip ging met me mee en Mari en Bo gingen een stukje wandelen in het bos daar. Bo is namelijk best wel heel bang voor honden en zij hadden een hond, dus ja, dan krijg ik hem met heen mogelijkheid mee….

Na het fotograferen zijn we gaan lunchen bij Cala Gracioneta. Ook daar heb je een “chiringuito” (een strandtentje) en die is toch mooi joh! We hadden niet gereserveerd en ze hadden echt nog 1 plekje. De rest was allemaal al gereserveerd….

Maar reserveren is dus zeker aan te raden….!

We hebben heerlijk geluncht hier. Maar weer: wat een prijzen joh…. Het baaitje daar is heel leuk, maar klein, dus ook druk. Wel echt een prachtige plek waar ik zo weer heen zou gaan.

Die meid had weer haar muziek op eventjes…. Om een beetje tot rust te komen….
all pictures: @enstijl

Een plek waar we dus zeker nog een keer terug komen. Die avond was het tijd om gewoon even wart te koken in het huis. Want al dat decadente gedoe ga je voelen in de portemonnee. Dus even tijd voor pasta met worstjes. Goedkope cava (en dan is ie daar dus ook nog eens echt lekker) en slapen….

In de volgende blogpost weer wat meer!

Liefs, Sanne