Selecteer een pagina

Zaterdag en zondag hebben we ook nog heerlijk vertoefd op Ibiza. Met de zon dus, mooi weer. Echt heerlijk! Dan is het eiland op z’n fijnst denk ik. En dan is begin mei een hele goeie tijd om te gaan. Als het dus maar wel mooi weer is. Wij hadden 20/21 graden. Met de zon erbij voelt dat als 25 graden en dat is top.

Op zaterdagochtend kun je naar de tweedehands hippie vintage markt: Mercadillo Sant Jordi. In Sant Jordi dus. Deze markt is er elke zaterdagochtend en hier kun je fijn struinen tussen de tweedehands kleding, nieuwe dingen (tasjes) en churros die je kan halen. Leuk sfeertje! Maar na een uurtje hadden Jip en ik het wel weer gezien en gingen we terug om Mari en Bo op te halen.

Want we wilden graag naar Las Dalias. De vorige keer dat we op Ibiza waren, was dat net het enige weekend van het jaar (het weekend na nieuwsjaarsdag) dat dat dicht was. Maar als je ibiza zegt, zeg je ook de hippie markt, dus deze wilden we wel even mee maken dit keer. Wat een drukte joh! Rammetje vol. Het hele eiland was hier op zaterdag. Van 10.00 tot 20.00 uur. Dan is er ook muziek, kan je een stuk pizza halen of een cocktail. Je kan er een henna tattoo laten zetten (wilde Jip natuurlijk) en vlechtjes in je haren krijgen.

Gezellige sfeer en ze hebben er mooie dingen te koop. Ik kocht er een handgemaakt jasje met leuke print en zo nog wat dingetjes. De kids waren helemaal verliefd geworden op handgemaakte handpoppen die een oude hippie meneer zelf maakte met zijn vrouw samen. Leuk!

Ook zijn we even naar Tanis gegaan. Een mooie interieur shop, maar heel erg duur… Dus na een paar foto’s maken, was ik ook snel weer weg.

Daarna was het tijd om nog eventjes een kijkje te nemen bij Los Enamorados. Een hotel bij Portinatx. Dat is echt een mooi uitkijk punt trouwens! Dus ga daar zeker eventjes kijken.

Het is een heel kleurrijk hotel. Niet eens helemaal perse mijn stijl. Maar er is veel te zien! Veel mooie hoekjes!

Los enamorados heeft ook een leuke winkel in het hotel. De schoenen moesten uit, maar ik ben even wezen kijken. Alles erg boven mijn budget weer, helaas. Maar heb koffie kopjes gekocht die gemaakt waren van koffie pulp. Dat dan weer wel…. 😉

Eind van de middag hebben we wat gegeten bij strandtentje: “on the Beach” in Cala Vincent. Daar zit ook the Boat House (daar zijn we ook een keertje geweest), maar we probeerden nu het strandtentje. Prima gegeten even en lekker gezeten. Het is een mooie baai ook daar, in het noorden van Ibiza.

Deze baai leende zich blijkbaar perfect voor een beetje yoga….

De volgende ochtend zijn we weer terug gegaan om te ontbijten bij hotel Can Sastre. Dit keer met de zon. Toch wel een heel ander gezicht hoor zo! We hebben even met de eigenaar Ray zitten kletsen, leuk en we hebben even rond gekeken. Prachtig hotel, met een lekkere relaxte sfeer. Het ontbijt is er erg goed!

all pictures: @enstijlwww.instagram.com/enstijl

Lunch deden we bij Cala vadella, want we hadden maar zin in iets kleins en hier kan je terecht zonder te reserveren. En deze avond hebben we gebbqt bij het huis. De volgende ochtend vertrokken we vroeg, dus dan is het ook wel lekker nog even daar rond te hangen. Het was weer een geweldige ervaring: Ibiza. Ibiza in mei is een goed idee. Het weer kan nog wat rommelig zijn en dat is toch wel bepalend voor je vakantie…. Maar de laatste dagen hebben we echt goed weer gehad en hebben we veel kunnen doen en zien.

Tot snel weer Ibiza.

Liefs, Sanne