Selecteer een pagina

Goed slapen is heel erg belangrijk. Zeker als je ouder bent van een erg druk jongetje van 3. Eigenlijk voor alle ouders is slapen heel belangrijk! Wij hadden onze matrassen al een behoorlijk lange tijd. Toen we uit huis gingen en gingen samenwonen hebben we die matrassen gekocht en opzich ging het nog, maar het was niet geweldig meer. We hebben een tweepersoonsbed thuis gemaakt van twee 1 persoons boxsprings. Op elke boxspring ligt een 1 persoons matras. En die zijn dus niet hetzelfde. De een is een stuk hoger dan de andere,  en je ligt ook altijd met een gat tussen de twee matrassen te slapen. Niet erg gezellig natuurlijk! En niet praktisch. Bo ligt namelijk nogal eens tussen ons in te slapen. Hij start altijd in z’n eigen bedje. Maar vaak als hij s’nachts wakker wordt en hij is ontroostbaar, is het enige wat helpt: hem tussen ons in leggen in ons bed. Dan slaapt ie altijd meteen weer! Zo ontroostbaar was hij dan toch niet, zou je denken…. Maar goed, dit helpt dus. En het zal wel niet helemaal pedagogisch verantwoord zijn: ik heb ook echt m’n slaap nodig. Dus wat werkt: pak ik aan! 
Maar een goed matras stond dus wel op de lijst! 
Ik kwam terecht bij Emma-matras.nl
Ze bieden een hoge kwaliteit matrassen aan voor een betaalbare prijs. Ik vind ook de manier waarop ze zich presenteren op de website en op social media erg leuk! Een jong bedrijf dat graag goede producten maakt, met de wens dat iedereen lekker kan slapen en een goede nachtrust krijgt. Nou, dat is dus precies wat ik nodig heb! 
De matrassen worden gemaakt in Duitsland en zijn van top kwaliteit. De stof om de matrassen heen is afneembaar en ook wasbaar. Ook erg handig! De eerste laag is een ondersteunend koudschuim, met daarop een visco-elastische laag. Het wordt gecombineerd met een innovatieve Hypersoft-laag.
Ze zijn nu net pas begonnen in Nederland en hebben daarom een leuke kortingscode die je kunt gebruiken bij je bestelling: Launch50. Niet vergeten he!
Ik kan je vertellen: het ligt heerlijk en ik heb gewoon zin om te gaan slapen en heerlijk te leggen, op hetzelfde level als man. 

Dus hoe de slaapkamer er ook uitziet bij ons (verandert nogal eens….), deze matrassen gaan niet meer weg! Die blijven! Slaap lekker…. Zzzz….

Afbeelding van: www.emma-matras.nl om aan te geven hoe hard het matras ongeveer is: grappig! 
“All you need is good shlaf” is het motto van Emma….

Bedroom inspiratie…. Foto’s en styling: @enstijl