Selecteer een pagina
Nog steeds zit een andere eettafel in m’n hoofd. De tafel die we nu hebben staat op Ikea schragen en daar is niks mis mee, maar hij piept en kraakt enorm als je aan tafel zit. Dat is vrij irritant eigenlijk! Deze tafel vonden we op marktplaats en had eigenlijk vier hele dikke poten eronder, van hout. Maar dat maakt het wel een heel groot ding. Dus hebben we die er op een gegeven moment afgehaald en verruild voor metalen schragen. Sinds we hier wonen hebben we ook nog een stuk van de tafel afgezaagd. Hij was te lang voor hier en nu de tafel 2 m lang is, kunnen we hem ook anders neer zitten en dat geeft wat meer ruimte, vinden we. 

Ik kwam laatst al de boomstamtafels van Depot24 tegen. Omdat ik het wel echt een mooi product vind, zijn we even langs geweest in Gouda, in de werkplaats. Om te kijken naar de tafels gemaakt van lokaal hout/lokale boomstammen. Dus de tafel is op die manier persoonlijk en ook duurzaam. 

Toch zijn deze tafels voor bij ons thuis wat te robuust. Dus zijn we verder gaan kijken. Ook bij Ikea even geweest, loods5…. 

Deze tafel van Ikea vind ik ook wel mooi. Dan wel wit geverfd natuurlijk:

bron: www.ikea.nl

Echt de ideale eettafel heb ik nog niet gevonden…. Dus het blijft een beetje een zoektocht. Lastig meubel, vinden jullie ook niet?
Liefs, Sanne