Selecteer een pagina
Een witte vloer…. Wat was daar ook alweer mee….? OH JA: EEN WITTE VLOER WORDT NOGAL SNEL VIES! Ik wist dit natuurlijk wel, want boven hebben we ook wit laminaat. 
Maar toch: het lonkte. En nu met de verbouwing moesten we een nieuwe vloer, omdat de oude niet meer compleet was na het weghalen van een aantal muurtjes. Ikea laminaat was eigenlijk even het enige wat paste binnen ons budget. Ik ben niet zo’n schoonmaker moet ik bekennen…. Ik ben er niet zo goed in, iets te chaotisch voor en het is vaak te zwaar (door de fybromyalgie die ik heb krijg ik gewoon dweilen bijna niet voor elkaar….). Dus ja: dan heb je toch vaak vlekken op de vloer. Appelsap, vieze schoenen, chocoladepasta: je ziet echt alles super goed op wit!

Het bevalt verder wel goed: een witte vloer. Het ziet er (als de vloer schoon is) heel mooi uit!

Dus op zoek naar een super dweil! Het liefst eentje die automatisch z’n werk doet, zonder dat ik er al te veel kracht op uitoefenen moet.
De Karcher FC5 is een stofzuiger en automatische dweil in een! Je doet wat vloerenreiniger in het reservoir met water en je stopt de stekker in het stopcontact. De dweil begint te draaien en het enige wat je moet doen is met de dweil over de vloer gaan. Heel bevredigend als je een vieze vloer hebt en je ziet het vuil als sneeuw voor de zon verdwijnen.

En zo is de witte vloer weer wit, ook na een feestje wat zich verplaatste naar de keuken en waar gedanst werd. Tijdens het dansen gaat er wel eens wat naast het glas en als er daarna met schoenen gelopen wordt, wordt het 1 vieze bende op de vloer. Niks meer van te zien na gebruik van de super dweil! Een aanrader dus, voor iedereen met een witte vloer. Maar eigenlijk voor iedereen met een vloer: want zo is dweilen net even wat minder vervelend!

Liefs, Sanne