Selecteer een pagina
Dus: er mocht deze week wat meer. Over de versoepelingen had ik dubbele gevoelens…. En dat heb ik nog steeds hoor. Maar het was deze week ook wel erg fijn dat Bo weer een paar dagen naar school mocht. Ze gaan bij hem op school om de dag, een hele dag naar school. Jip hebben we nog even niet naar de peuterspeelzaal laten gaan. Dat voelt nog een beetje gekkig. Maar 1 kind vermaken ipv twee is toch wel echt een groot verschil. Zeker als Jip dan ook nog een middagdutje doet (wat ze dinsdag dus wilde doen….). Dan heb je dus opeens geen geluid in huis. Heel onwennig, maar zo ontzettend prettig…. Een verademing na 9 weken thuis met die twee druktemakers. Voor Bo is het ook heel fijn dat school weer begonnen is. Hij miste het echt en vindt het echt heel leuk weer te gaan. Te spelen met leeftijdsgenootjes, les van juf ipv van mama en een programma vol ritme en structuur wat ik hier thuis niet altijd kan bieden. Dus hij heeft nu alweer zin in volgende week. Dan heeft hij weer twee dagen les. 

Bo had Jip gemist toen hij op school was en zij hem ook.

Mensen mogen weer naar de kapper, veel winkels zijn weer open en de terrassen mogen per 1 juni open voor een bepaald aantal personen. Ik hoef niet zo nodig nog merk ik…. De kapper kan wel even wachten…. En ik weet ook niet of ik meteen reserveringen ga maken bij een restaurant. Denk het niet. Thuis het lekkere eten bestellen en opeten is ook wel heel fijn en voelt beter nu nog…. Ik ben heel benieuwd wanneer dat weer eens voor het eerst gaat gebeuren: uiteten gaan.

Vorig weekend zijn we er even lekker (geheel corona-proof) op uit geweest. We sliepen in Nortich House (in Noordwijk). Een heerlijke plek waar ik al eens een binnenkijker had gefotografeerd.Toen was het erg slecht weer. Nu gelukkig een stuk beter! 

Met het zonnetje zijn we met de bolderkar naar het strand gewandeld en hebben even lekker daar gezeten en de kinderen hebben kunnen rondrennen. 
Ook heb ik een muurtje geverfd. En had ik daarna last van een heuse pees ontsteking in mijn pols. Een blessure door het verven…. Ok….
Het muurtje was eerst ook Soft Black (van Vestingh), maar ik vond het wat te donker. Dus heb het nu geverfd in de kleur: Strong Garlic (ook van Vestingh).
Ik scoorde op marktplaats deze leuke kruikjes die nu in de tuin staan. De tuin waar de wisteria (de witte blauwe regen) nog volop bloeit.
pictures: @enstijl
Dus: dat eigenlijk.
Oh ja: ook weer voor het eerst met twee vriendinnen en kids naar de speeltuin geweest. Die kleintjes kunnen niet echt de afstand houden. Maar goed: opvang en school mag ook weer. Ik blijf het moeilijk vinden merk ik.
Maar het mag weer iets losser? Dus dan kan dat ook wel?
Denk ik?
Hoe staan jullie erin?
Liefs, Sanne