Selecteer een pagina
Na alle drukte van het verhuizen en verbouwen en de toch wel onrust die dat met zich mee brengt, vonden we dat de kids een verrassing hadden verdiend. Dus hebben we ze dit weekend meegenomen naar Safaripark Beekse Bergen. We sliepen in het Safari resort, waar we eerder al hadden geslapen en wat toen een enorm succes was. Dit keer sliepen we tegenover het leeuwen verblijf. Wat natuurlijk super cool is, maar ook een beetje spannend.

We wisten dat de huisjes cool zijn. Dat vind ik altijd heel belangrijk aan een vakantie: de accomodatie. Misschien wel een van de belangrijkste dingen.


De eerste avond hebben we flink gesport…. Bowlen…. Dat vond Bo de vorige keer toen we hier verbleven ongeveer het leukste. Dus je begrijpt het: vrijdagavond was het tijd om te bowlen.
Het eerste potje won ik! Het tweede potje super niet.

Hele stylish verantwoorde bowling baan dit.

In Karibu Town heb je de guest service, een winkeltje voor wat boodschappen en leuke souvenirs, de bowlingbaan, een zwembad (echt leuk!) en een restaurant. Alles wat je nodig hebt dus. Je hoeft je hele vakantie hier het park niet af!

Wat je wel kan doen is het park in, het safari park Beekse Bergen. Een erg mooi park, waar de auto safari natuurlijk favoriet was. De giraffes die de auto likten vond Jip enorm spannend, maar we hebben cheeta’s gezien van heel dichtbij en dat maakte weer veel goed.
En dan de hoofdreden om hier te slapen: het uitzicht op de wilde dieren. Dit keer hoorden we de leeuwen brullen toen we aan kwamen. Bo had ook meteen een leeuwinnen vriendin gemaakt, die achter hem aanrende waar hij ook ging. Omdat ze hem gewoon wilde opvreten, dat spreekt voor zich,  maar gelukkig zit er een watertje en een hek tussen. De ervaring was wel echt heel gaaf natuurlijk!

Blij reden we weer naar huis na een weekendje gezellig met z’n viertjes. Quality time. Ook echt wel belangrijk. Zeker in zo’n drukke periode die wij gehad hebben en nog steeds wel hebben.

Dit gaan we zeker nog een keertje over doen!

Liefs, Sanne