Selecteer een pagina
Eindelijk heb ik een vernissage mogen bijwonen. Dat klinkt altijd zo chique en cool en vandaag was ik erbij. Ik ken Annemieke van toen ik haar toffe huis fotografeerde voor een binnenkijker (die kan je hier terug zien en in de vtwonen van afgelopen maand staat haar huis ook).

Ik heb een werk van haar hier thuis hangen, in onze keuken waar ik nog steeds super blij mee ben. Haar nieuwe werken hangen nu in George Marina (Amsterdam) en vandaag was de opening van de expositie. Totaal uit haar comfort zone liet ze nu het gezicht achter de werken zien en sprak zelfs een aantal mooie woorden. “Wie had dat ooit gedacht een jaar geleden”, zo begon ze haar praatje. Zo lang is ze dus nog niet met Art-in-Return mee bezig. Maar ik ben echt hartstikke fan! 

De expositie is te zien vanaf morgen, 9 maart 2020 in George Marina aan de Spaklerweg 10a, Amsterdam. De werken passen echt bij de locatie. De trap heeft dezelfde soort lijnen bijvoorbeeld 


en kijk ook eens, als je daar bent, naar het plafond op de eerste verdieping. Heel gaaf!

Ook op de toiletten zag ik opeens een patroon….


pictures: @enstijl

Als je daar gaat lunchen of dineren krijg je een special gift van Art-in-Return. Ik ga binnenkort weer werken van Annemieke fotograferen in ons huis…. Dus wie weet blijft er wel eentje hangen bij ons aan de muur….?


Liefs, Sanne