Selecteer een pagina

Jeetje…. De verhuizing begint nu echt wel dichtbij te komen. Ik trek het niet zo goed meer allemaal.

Stress, thuis is het ook niet bepaald gezellig meer. Kinderen zijn onrustig en super hyper, Mari is onrustig en gestrest en ik ook. We reageren het lekker op elkaar af. Suuuuuper!

Maar goed: het is ook niet niks. Zeker ook voor de kinderen niet. En nogal bijzonder eigenlijk, wat we hier aan het doen zijn. Dat besef komt later pas denk ik. Nu eerst nog even flink de schouders eronder….!

Ik had via werkspot een vloerenlegger gevonden die afgelopen weekend het laminaat zou gaan leggen. Het was een man en vrouw samen en ze begonnen al te zuchten toen ze het huis zagen…. Toen ze alle balken zagen op de boven verdieping vonden ze het allemaal te ingewikkeld worden. Na kort overleg zeiden ze: hier beginnen we niet aan, daar zit veel te veel extra werk in. Dus toen heeft Mari gezegd: nou, laat dan maar zitten…. Dus toen hadden we opeens geen vloerenleggers meer. Wat een gezeik zeg! Onze aannemer heeft het meteen opgepakt en ze zijn de vloeren gaan leggen op de boven verdieping. Zodat in ieder geval straks de kinderkamers gewoon een vloer hebben. Best belangrijk.

Dit soort dingen zorgen voor mij zo onwijs voor stress. Vooral als het de kinderkamers betreft. Want dat betekent: wel of niet goed slapen weet je wel. En ik wil gewoon heel graag het voor hun zo leuk mogelijk maken: deze verhuizing en zo min mogelijk stressvol en vervelend. Dus ik hoop gewoon echt dat die kamers gewoon goed zijn over een week. Dat we even nog niet zouden kunnen douchen, maakt mij nog niet eens zoveel uit. Maar goed…. We gaan het zien of dat lukt of dat we met een handdoekje bij mijn ouders moeten gaan aanbellen….

Onze badkamer wordt wel echt heel mooi! Sanitair erin en go!

Ook zijn ze begonnen aan de sloop van een aantal wctjes in de hal. Daar moet de keuken en de eettafel enzo komen. Er moeten balken worden geplaatst om de draagkracht aan te kunnen. Het ziet er nu uit als 1 grote bouwval. Hopelijk hoeven wij dan ook als we zijn verhuist puur te leven in de woonkamer en onze slaapkamer/badkamer en de kinderverdieping en kunnen we hal enzo nog even laten voor wat het is en kunnen daar de mannen gewoon aan het werk als wij er al wonen.

Ik ben echt heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen….

Liefs, Sanne