Selecteer een pagina

Ik wil natuurlijk eigenlijk zoveel mogelijk Marokko in huis halen. Dus ik was vrijwel meteen vet verliefd op deze Marokkaanse zelliges tegeltjes van toptegels.nl. In dit huis hebben we een balletkachel met een schouw eromheen. EN dat leent zich dus uitermate goed voor een tegeltjes project. Ik wilde eigenlijk zelf aan de slag gaan, maar die constante achterlijke arm blessure gooide roet in het eten. Ook moet ik zeggen dat ik tegelen altijd nog wel echt een ding vindt. Onze klusjes man Roulan (go follow him on instagram) maakte een dagje tijd voor ons en heeft dit getegeld terwijl wij in Marokko waren! Ideaal!

Het is zo cool geworden. En wat een kleur ook!

Deze tegeltjes moet je heel dicht op elkaar tegelen. Daarom vonden wij een voeg ook niet nodig hier. Als het in een badkamer of keuken gebruikt wordt, moet je dat natuurlijk wel doen. Maar deze muur gaat niet nat worden. En zo zonder voeg vind ik het wel het mooiste eigenlijk. De tegeltjes moet je voor gebruik even schoonmaken en in water laten weken. Daarna kan je aan de slag!

pictures: @enstijl

Hoe vinden jullie het geworden?

Ik heb meteen zin nog ergens een muurtje te doen! Buiten misschien wel? En dan donker groen ouzo?

Volg toptegels.nl ook op instagram! Ze hebben zoveel keus!

Liefs, Sanne