Selecteer een pagina

Ik heb een nieuwe bank gekocht, voor ons nieuwe huis. We hebben de bank in het oude huis achterlaten voor de nieuwe bewoners (net als veel andere spullen, daarover lees je hier meer), dus ja, het moest ook wel een beetje: een nieuwe bank.

Ik heb een bank gekocht in de hele verrassende kleur grijs/beige. Ik weet niet of jullie dat hadden verwacht?! Nou, het staat helemaal mooi in de zitkamer. Op de eerste verdieping is dat dus. De bank heeft lekker veel plek en het is een echte loungebank. Om naar de tv te loeren en lekker bij het vuur te zitten of liggen. Een bank waar een bank (wat mij betreft) voor bedoeld is. De bank bestelde bij Aardeko (waar je als winkel kan bestellen), dus je zou deze bank ook via mij kunnen bestellen misschien binnenkort?

Benieuwd? Bij deze:

pictures: @enstijl

We hadden de bank eerst wat meer van de muur af staan, maar dit oogt toch wel ruimtelijker.

De kleur op de muur achter de bank is Pomme. Dat blijft een waanzinnige kleur in betonlookverf van betonlook.nl Het kleed komt overigens uit Marokko (dus dat wordt toch een bezoekje aan dat prachtige land ben ik bang, of je kan zo’n soort kleed scoren bij Lieke van Living Maroc.

De bank is nu al favoriet bij de katten, de kids en bij ons zelf 🙂 Dus dat wordt ultiem hangen!

Liefs, Sanne