Selecteer een pagina

Na onze beste avontuurlijke Marokko vakantie zijn we nog een aantal nachtjes weg geweest in eigen land. Eerst stonden we op een camping in een leuk Tiny house. En daarna mochten we de herfstvakantie afsluiten bij Strandhotel Zoomers. We sliepen in het HK Living appartement en daar zijn we al eens eerder geweest. En het is en blijft een super relaxte en mooie plek. Een plek om te ontspannen. De kinderen vinden het er ook geweldig en dat is het ook echt. Aan het strand (daar loop je binnen een minuut heen) en alles is mooi ingericht met de spullen van HK Living. Er is een grote slaapkamer met een twee persoonsbed en een stapelbed, een ruime badkamer, een keuken, eethoek, grote zithoek (met enorme bank!) en een twee persoons slaapkamer. Alles wat je nodig hebt en meer voor een nachtje of weekendje weg met het gezin.

We hadden super mooi herfst weer, dus dat was wel echt heel fijn!

Kijk: hier zie je ook dat ik weer even aan het opladen was, zie je….
Ook hebben ze sinds kort een klein winkeltje. Hele leuke producten (bijvoorbeeld dus ook van HK Living) verkopen ze hier.

We hebben ook lekker gedineerd ’s avonds bij strandpaviljoen Zoomers aan zee, dat hoort erbij en het is zo dichtbij, dus fijn om daar lekker te zitten met de kids.

Een super fijne afsluiter dit, van de herfstvakantie. Hier komen we zeker nog een keertje terug om te ontladen en weer opladen.

Liefs, Sanne