Selecteer een pagina

Jaja, yes: we hebben iets in huis gehaald wat ik al heel graag een keer wilde: een infrarood sauna cabine! Wiehoe! Dat is fijn joh! Zeker als je fibromyalgie hebt, zoals ik dus, is zo’n cabine echt een aanwinst. De pijn verminderd erdoor en het is heerlijk warm eventjes tot rust te komen in de cabine. De cabine is voor 1 persoon en hij past bij ons precies naast het bad in de nieuwe “badkamer” (wat eerst het washok was). Maat werk dus 😉 Maar het past. En dat is meteen ook wel echt een voordeel van dit ding, het neemt niet zo veel ruimte in beslag. Deze cabine komt van Super sauna. Ik heb mijn situatie uitgelegd en heb om wat meer info gevraagd en samen zijn we tot deze cabine gekomen.

Wij kozen voor dit exemplaar: klik hier. Deze hebben we met een red ceder hout soort (voor de binnenkant) gekozen. Dat is handiger in ruimtes die vochtig worden. Zoals dus onze badkamer (waar het bad ernaast staat).

Ik kan zelfs muziek aanzetten joh, want het heeft een USB ingang. Ook kan ik de lampen aan zetten (verschillende kleurtjes mogelijk) en kan je zelf de temperatuur instellen.

Ik zet hem ongeveer op 60 graden, maar ik ga er al wat eerder in zitten (als ie nog niet helemaal op 60 graden is). Dan is ie alleen de laatste vijf minuten op die temperatuur en dat is best zweten hoor, kan ik je vertellen. Zweten hoeft eigenlijk niet eens perse. Maar daarna voel je je wel echt fijn! Maar de warmte op huid en voor je spieren is wel degelijk prettig. Hier probeer ik elke dag even in te gaan. Al is het maar om eventjes een moment voor mezelf te hebben 😉

Liefs, Sanne