Selecteer een pagina

We mochten weer een weekendje weg. Wat heerlijk! En we hadden goed weer: nog beter! Ijk vind de omgeving van Schoorl altijd instant een vakantiegevoel geven. Bergen, Bergen aan zee, Schoorl, de klimduin in Schoorl, Alkmaar. Er is daar veel leuks te doen, zeg maar.

Op park Duynvoet van Dutchen staan prachtige huizen. Een vakantiehuisje kan ik het niet noemen, het zijn echt vakantie villa’s namelijk. Heel groot, met een fijne tuin erbij en veel slaapkamers. De eerste nacht sliep ik er een nachtje met man en kids, de tweede nacht met vriendinnen om wakker te worden de volgende ochtend op moederdag, in alle rust met een dikke kater (dat wel).

Er is aan alles gedacht. De zeep enzo is van Marie Stella Maris (kan je ook kopen bij de receptie) en er is een pakketje aanwezig bij aankomst met olijfolie, peper en zout en afwasmiddel. Dat vind ik altijd echt fijn, dat je dan niet meteen na aankomst voor dat soort dingen nog naar de winkel moet. Pluspunt dus! Nog een pluspunt: er is speelgoed aanwezig (en spelletjes), dus daar waren de kids erg blij mee.

Het huisje is ideaal voor een weekendje weg met vriendinnen, vrienden, familie en met je gezin.

Er zijn huizen met een jacuzzi in de tuin en met een trampoline in de tuin! Ideaal natuurlijk!
Wij hadden een jacuzzi, sauna en hangmat bij ons huis, een enorme eettafel buiten en een hele gezellige buitenhaard. We hebben van alles goed gebruik gemaakt en lekker buiten gegeten en daarna van de jacuzzi gebruik gemaakt. Hier gaan we zeker nog een keertje naar terug. Een aanrader in een prachtige omgeving!

Liefs, Sanne