Selecteer een pagina
Voor de babykamer ging ik aan de slag met een DIY. En wel met de commode. Die hadden we namelijk nog niet! En is wel vrij belangrijk….

Hierbij gaat het om een kleine IKEA hack eigenlijk (net als bij de DIY van het nieuwe tv meubel, maar daar later meer over). 

De kast met lades (kast HEMNES) zagen we bij IKEA en eigenlijk bleek juist die ladekast de juiste afmetingen (108 x 96 cm) te hebben voor een commode voor de babykamer. De babykamer is natuurlijk voornamelijk roze. Maar deze witte ladekast past daar goed bij. En wit is altijd goed natuurlijk. 

Een paar van de oorspronkelijke knopjes van de lades heb ik verwisseld voor gouden exemplaren van Doing Goods, die ik kocht bij Home Stock (een geweldige winkel en webshop). De knopjes zijn dus goudkleurig en in de vormen van verschillende dieren en er is een palmboompje bij. Staat gezellig toch bij het roze? 

De gouden knopjes die ik bij Home Stock vond, voor 7,95 euro per stuk.

Mandje erop en een verschoonkussen (van IKEA) en de commode is er klaar voor! Ik heb hem al een beetje ingedeeld. Met vooral heel veel hydrofiele luiers erin. Ontzettend handig: die dingen. We gebruikten ze met Bo overal voor!

Zo is het toch een ietsje meer persoonlijk meubelstuk geworden wat goed past bij de rest van het tropisch roze baby kamertje. Schattig toch? 


Liefs, Sanne