Selecteer een pagina
Ik ben nu drie maanden bezig met New Fysic. Ik heb niet mijn doel helemaal bereikt, qua afvallen. Maar het gaat wel de goeie kant op. En als ik niet had gesmokkeld af en toe, zoals ik dus wel degelijk doe…. Dan was het misschien wel gelukt. 

Ik ben begonnen met sporten…. Gisteren weer een lesje gehad: zumba. Dat is dus echt super leuk! Voor herhaling vatbaar. Kijken of ik dat elke woensdag kan doen. Oh: de komende twee woensdagen lukt het al niet…. Hmmzzz…. Dat dus….

Eergisteren had ik een “zwak moment”. De dag na Sint Maarten. Toen er enorm veel snoep is opgehaald door mijn kinderen. Dat snoep is dan dus in huis. Normaal gesproken is er geen snoep in huis. En nu dus in overvloed. Dat is lastig…. Zeker omdat het in het zicht lag, voor Bo, omdat het “net helemaal mooi gesorteerd was”.

Een mini kitkat, werden twee mini kitkats. En nog een mini marsje…. Wat voelde ik me daarna een mislukkeling. Heel erg wat mijn eetprobleem brein dan doet….

Maar goed: de dag daarna weer met frisse moed begonnen. Ik neem dagelijks de supplementen goed in en in totaal is er nu wat meer dan 10 kilo af. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee en trots op. Maar ik moet nog even door. Dus de komende weken doe ik gewoon nog New Fysic hoor!

Liefs, Sanne