Selecteer een pagina
Ja: we hebben een design plee.
Toch wel echt belangrijk hoor: het toilet. We hebben gekozen voor de ME by Starck pot van Duravit. Deze is erg mooi en zit goed. Als je het allemaal bij elkaar op zou tellen, spendeer je toch veel tijd op het toilet, dus mag het ook wel een beetje mooi uit zien toch? Sowieso een mooie serie van duravit: ME by Starck.

Onze toilet is zeker nog niet klaar. Het plafond moet nog afgewerkt en gestuukt worden en we weten nog niet helemaal wat we met de muren willen. Ook hebben we daar nog bergruimte voor een kast (om de stofzuiger enzo in te zetten), dus we moeten ook een soort deurtjes daarvoor maken.
Maar voor de housewarming wilden we wel de wc werkend hebben en laten zien, dus heb ik afgelopen zaterdag de wc wandjes geverfd. Gewoon over het osb plaatwerk heen. En heeft Mari de mooie lamp van Merel in Wonderland opgehangen. Dat geeft een heel mooi lichteffect, ook op de muur. Zo is het toilet ook weer een beetje in de Marrakech sfeer. 

En mijn grote woonwens al hele lange tijd is een bakstenen muur. Nu konden we dit (qua isolatie enzo) niet krijgen in dit huis, in de keuken of de woonkamer. Maar: ik heb hem hoor!! Een stukje echt bakstenen muur! In de plee! Jeeh! Nou stiekem toch best cool, dus dat houden we in ieder geval zo.

all pictures and styling: @enstijl

Is jullie wc ook een mooie plek? Of besteed je er niet veel aandacht aan?

Liefs, Sanne