Selecteer een pagina
Zoals jullie misschien weten, zitten we midden in de verbouwing van ons nieuwe huis. Winkelen voor nieuwe dingen in huis is dan iets wat je toch automatisch gaat doen. Ik kwam dit toffe kleed tegen van House Doctor bij de woonwinkelier, onder het kopje: Scandinavische vloerkleden. Dat kopje past qua stijl het beste bij ons, dus ik was benieuwd. De Scandinavische stijl kenmerkt zich door rust, wit en natuurlijke materialen. Niet te veel tierelantijnen. Er zitten echt mooie kleden bij! 

Zo ook deze: de Eve, van 90 x 200 cm. Ik heb er twee van gekocht. Deze twee kleden komen in de keuken te liggen (waarschijnlijk) van ons nieuwe huis. Maar ik kon het toch niet laten nu alvast het neer te leggen en er foto’s van te nemen. De print is best druk, maar door het zwart-witte, blijft het rustig. 

all pictures and styling @enstijl

Wat een fijn aanbod op de site van woonwinkelier. Waar ze ook mooie vintage look vloerkleden hebben. Deze kleden zijn nu ook erg populair en bij woonwinkelier vindt je ze voor een betaalbaar bedrag. 
Dus neem zeker even een kijkje als je op zoek bent naar een nieuw vloerkleed. Maar ook bijvoorbeeld voor lampen en stoelen kun je hier terecht.

Liefs, Sanne