Selecteer een pagina
Ik ben helemaal fan van vtwonen. Ik krijg elke maand het magazine in de bus. En daar kijk ik daadwerkelijk naar uit. Het gevoel van een helemaal nieuw tijdschrift op de mat vind ik zo ontzettend fijn en luxe! Ik haat het ook altijd als er een scheurtje in komt of dat iemand anders zo de bladzijdes helemaal omslaat waardoor er vouwen in komen. Daar kan ik boos om worden. Triest…. Maar waar.
En elke keer staat het magazine weer boordevol met inspiratie. 

Vooral de binnenkijkers zijn leuk, maar de shoots met de mooie styling natuurlijk zeker ook! Ook kijk ik elke week de vtwonen programma’s op tv. “Weer verliefd op je huis” en “Verbouwen of verhuizen”, ze zijn allemaal leuk! 

Vtwonen heeft ook een strandtent in Zandvoort ingericht. Bij Ajuma kan je terecht voor super lekker eten, in vtwonen sfeer.

De vtwonen shop staat ook helemaal vol met enorm leuke dingen voor je interieur. Ik was op zoek naar een soort loper/vloerkleed voor in de keuken. En die vond ik daar natuurlijk. 


all pictures and styling: @enstijl
Nu nog een kleed voor bij de bank…. Maar ik denk zo maar dat ik die ook op www.vtwonen.nl kan vinden!

Ik kan niet wachten tot het volgende magazine weer op de mat ligt….

Liefs, Sanne