Selecteer een pagina
En je raadt het al…. Toch was het weer meer dan we gedacht hadden: de spullen die mee moesten verhuizen. De week voor de verhuizing had ik zelfs nog een garage sale thuis gehouden, waar ik behoorlijk wat spulletjes verkocht heb. Maar alsnog: wat een troep. Sommige dingen in dozen hebben gewoon een heel jaar (sinds de vorige verhuizing) op zolder gestaan en hebben we sindsdien niet aangeraakt. Nu konden ze dus zo in de doos verhuist worden naar ons nieuwe huis…. Hmzzz.

Om 09.00 uur vanochtend stond er een vrachtwagen en drie verhuizers voor de deur van Studentverhuizers.
In 6 uur tijd zat alles in de auto, was alles naar de andere kant van Haarlem gebracht en rekenden we af. Wat fijn zeg! Een topteam hadden we. Ze stonden wel te kijken van hoe mensen zoveel “losse dingen” konden hebben. Accessoires en dingen die niet zozeer in dozen passen. Ach, ja, we hebben niet standaard dingen, als 1 kast en een bank idd. Maar het is gelukt binnen de zes uur die ik had gereserveerd en het paste in de twee verhuiswagens die ik had besteld.

pictures: @enstijl

Voor de volgende keer bel ik ze weer! De volgende keer?! Ja, we gaan heus nog wel een keertje verhuizen ja. Dat weet ik echt wel zeker.

Maar voor nu: hebben we de verhuizing er weer op zitten en slapen we vannacht voor het eerst in ons nieuwe huis.

Wij bestellen een pizza (even de goeie postcode doorgeven, super tip even tussendoor) en dan gaan we moe maar voldaan slapen.

Liefs, Sanne