Selecteer een pagina

Ja, hier hebben we wel in geïnvesteerd. Slaat dat ergens op? Investeren in een trap? vind ik wel. Het is een stylish hoogstandje straks als het af is, hopelijk. Dus voor een eye catcher die ook nog eens functioneel en noodzakelijk is, wil ik best wat betalen. Mari was met een simpele houten trap ook content geweest. Maar dit wilde ik zo graag…. Ik droom er zelfs over. Een mooie gestuukte trap. Heel tof. Mijn Pinterest bords staan er vol mee. En nu is hij dan geplaatst: de bloktrap. Deze wordt afgewerkt door de aannemer. Die maakt hem dicht en zorgt dat de trap goed aan sluit bij de verdiepingen en beloopbaar is. Daarna wordt hij door Molitli gestuukt. Waaah! Daar heb ik me toch een partijtje zin in joh!

De eerste vijf a zes treden zullen in het zicht blijven. Daarna begint de muur. Ik hoop dat onze aannemer snapt wat ik met mijn super professionele tekeningen en uitleg bedoel…. Dat is namelijk wel echt belangrijk bij deze trap.

Aan de andere kant kan je nog dingen opbergen onder de trap. het trap gedeelte naar de zolderverdieping gaan we in eerste instantie nog niet stuken. Beetje te duur. En die gaan we dus eerst verven. Kijken of dat wat is 🙂

Daar zal vooral op sokken op gelopen worden. Net als de andere trap eigenlijk. Dus hopelijk blijft het een beetje netjes!

De uitleg….

Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen!

Liefs, Sanne