Selecteer een pagina

Marij (enter my attic) en ik hebben de styling sessies voor superkeukens nu op zitten. Vier huizen hebben we gezien waar een mooie superkeukens keuken stond. Elke keuken weer helemaal anders, maar bij iedereen klopte de keuken. Erg leuk om te zien. Door de keuken te stylen ontstond er ook elke keer weer een hele andere sfeer. Elke keer was de winnares er gelukkig heel blij mee en konden we met een gerust hart weer naar huis 😉

Marij maakte voor iedere keuken een DIY project en ik deed inkopen om de keuken af te stylen met leuke accessoires.

De eerste keuken die we hebben gestyled was die van Riona en haar gezin.

Daar brachten we met lichte kleuren, een wijnkastje en houten accessoires warmte aan.

De tweede keuken die we hebben aangepakt was de bijzondere, licht blauwe keuken. Annelies en haar man waren blij met het resultaat en blij verrast door de roestachtige bruin/oranje kleur die ik had toegevoegd bij het blauw.

De derde keuken was de keuken van Sandra van finntage. De keuken was al erg kleurrijk, maar ze hoopte dat wij er toch weer even een andere look and feel aan konden geven. Met wat Marokkaanse items (zoals het groene tamegroute) en een mooie visgraat plank die Marij maakte hebben we er toch weer een hele andere look aan kunnen geven.

En voor de vierde styling sessie gingen we helemaal naar Rijssen. De keuken van Selena moest warmer worden en daarom hebben we daar geverfd (en Selena zelf ook aan de slag gezet;)).

Het resultaat is een warme keuken met zachte, nude tinten.

all pictures: @enstijl

Erg leuk om te doen dit! En zo zie je ook maar: “jij maakt ‘m super!”. Dat is de slogan van superkeukens. Elke keuken kan je je eigen maken. Het gaat er maar net om wat je er nog meer neer zet, hoe je de styling doet en hoe je keuken gebruikt.

Liefs, Sanne