Selecteer een pagina

Mari en ik hebben dit weekend ons 16 jaar verkering jubileum gevierd in Amsterdam. Ook was het zondag Valentijnsdag. Dus: vliegen in 1 klap, toch? Bij de Stijlkamer, aan de Keizersgracht, zit je natuurlijk helemaal goed. Deze B&B is stijlvol je voelt je meteen helemaal “op stand”!

De Stijlkamer kan gehuurd worden voor private dining (als dat weer kan….), vergaderingen, fotoshoots en is dus ook een B&B. Echt een tof concept! En dat op een van de mooiste plekken van Amsterdam. Wij hebben genoten van de fijne suite, de omgeving en de sfeer in Amsterdam. Dit was natuurlijk een prachtig weekend, met mooi winters weer en veel mensen op de been en gezelligheid in de stad.

In de Stijlkamer zelf werden vroeger de feestjes gehouden en de ruimte leent zich nog steeds goed voor een borrel of feestje.
Hier zijn ook wel eens huiskamer concerten, bijvoorbeeld van Do en Alain Clarke geweest.
Er staat een flesje wijn voor ons klaar, macarons, en een fles sparkling water!

Na een rondje over de Noordermarkt (om de hoek) en langs de grachten, hadden we lekkere dingetjes gehaald en geborreld op de kamer. In de avond eten besteld en gechilld. ik mis dat uiteten gaan best wel. Maar eigenlijk is dit zo, in relaxte “thuis diner” sfeer ook best wel heel prettig.

Ik voelde me helemaal in de Valentijn sfeer hier!
En dit uitzicht…. Is natuurlijk op en top Amsterdam!
De volgende dag kregen we een heerlijk, vers gemaakt ontbijtje in de keuken van het mooie grachtenpand.
En keken we nog even naar het ijs op de grachten….

Echt een aanrader voor een weekendje weg of om een privé diner of iets dergelijks te organiseren.

Wij hebben genoten van Amsterdam, de wandelingen langs de grachten en de fijne sfeer.

Liefs, Sanne