Selecteer een pagina

It’s all about the details he, dat weten jullie toch?

Daarom wilden we voor dit huis graag mooi schakelmateriaal. We hebben voor veel plekken in huis gekozen voor zwart bakeliet schakelmateriaal van “De oude schakelaar”. Een top webshop waar je echt van alles kan vinden. In wit en in zwart is dit bakeliet er. Wij gingen voor zwart, erg chique. Het past ook goed bij dit oude pand, vind ik. De broer van de eigenaar heeft de website: oude deurklink.nl en daar hadden we eigenlijk de deurklinken willen bestellen, maar dat is er nog niet echt van gekomen.

Je kan kiezen voor verschillende vormen van knopjes enzo. En we hebben dimmers en knopjes en stopcontacten. Er moeten kortom veel keuzes gemaakt worden. Mari heeft het hele elektra plan gemaakt en zo bekeken wat we allemaal nodig hadden. Echt een behoorlijk ingewikkeld klusje waar veel tijd in is gaan zitten. En nog denken we bij sommige punten: “oeh, daar had wel een extra schakelaar of stopcontact kunnen zitten”…. Maar goed.

Het is een investering, maar ik vind dat het wel echt een ruimte mooier maakt als dit soort details ook kloppen en er niet standaard witte stopcontacten zijn.

Dus ook al is het huis nog niet helemaal af, we hebben wel bakelieten stopcontacten! En dat is wel zo prettig om naar te kijken. Chique of niet soms?

Liefs, Sanne