Selecteer een pagina

Wow…. Wat was het leuk zeg, afgelopen zaterdag. De soft opening van atelier enstijl. Vriendinnetjes van de middelbare school kwamen langs om te kijken, veel volgers, de gasten van de airbnb, vrienden en mijn ouders. Ik vond het te gek! Iedereen was zo enthousiast. En dat terwijl ik me ’s ochtends nog helemaal zorgen maakte opeens of er wel mensen zouden komen en of ze het wel leuk zouden vinden dan. We hadden taart van stapeltaart.com (dank voor jullie hulp lieve Daan en Femke!), ik had wat zoetigheden gehaald bij Mabrouk in Haarlem, we hadden prosecco. Het leek echt wel een klein feestje. Heel leuk om te doen, te hosten en te zien dat mensen het naar hun zin hadden. Stiekem vind ik dat het leukste om te doen: gastvrouw zijn. En toch ben ik dus best wel trots. Op het atelier, op Mari die me heeft geholpen met van alles en op überhaupt dit project en de verbouwing.

Haarlem City Blog heeft er al een leuk stukje over geschreven! Ook daar ben ik best wel heel trots op….! Te gek toch?

Ik hoop dat iedereen die er was genoten heeft afgelopen zaterdag. Vanaf nu ben ik dus elke donderdagochtend, vrijdagochtend en zaterdag open.

Nog even wat praktische info:

Adres:

Vogelenzangseweg 63a, 2114CC Vogelenzang

openingstijden:

donderdag: van 09.00 tot 13.00 uur

vrijdag: van 09.00 tot 12.00 uur

zaterdag: van 09.00 tot 12.00 uur

(houd de actuele openingstijden en wijzigingen via instagram altijd even in de gaten).

Parkeren:

Je kunt parkeren op de Bekslaan. Aan de kant van de weg aan je daar je auto neerzetten en vanaf daar is het 3 minuutjes lopen naar het atelier.

Ik ga nog even nagenieten, de winkel weer aanvullen en aan de slag om van atelier enstijl een succes te maken!

Liefs, Sanne