Selecteer een pagina
Tja, je kan wel gaan voor plastic stoelen van de ikea of wat dan ook voor buiten. Maar eigenlijk wil je daar natuurlijk ook iets echt moois!

En toen kwam ik uit bij deze handige en zeer mooie stoelen van AtBerg.

Nordic design, “100% nature” staat erbij. De stoelen zijn helemaal natuurlijk en duurzaam. En erg mooi om te zien. 

Je monteert ze zonder schroeven, spijkers of gereedschap. Het enige wat je nodig hebt is het bijgeleverde touw. Je rijgt de stoel zeg maar aan elkaar. Het pakket zit vol losse houten plankjes, die je met elkaar moet verbinden (in een bepaalde volgorde) met een touw.

 all pictures and styling: @enstijl
De stoel kan in twee verschillende standen gezet worden. Zit stand en lounge stand. En het bijgeleverde kussentje is heerlijk zacht (en alweer geconfiskeerd door Jip en Bo).

Een uniek design, dat zich een soort van vormt naar de vorm van je lichaam. Heel bijzonder! En in te klappen (ook wel handig), zodat ze wat minder ruimte in nemen.

De stoelen zijn er in verschillende tinten hout. Wij hebben gekozen voor Pine Brown. Dat past goed bij het bamboe van de pergola en het daybed (ook van bamboe).

Hier zie ik ook al zitten hoor, op deze chille stoelen, en dan ondertussen een marshmellow rooster in het vuurtje in de buitenhaard. Tof toch?

Liefs, Sanne