Selecteer een pagina

Onze fijne slaapkamer moest natuurlijk ook een mooie kleur krijgen. Hier ging er kalkverf in de kleur: Saint Claire van betonlook.nl op de muur. Deze kleur heb ik ook gebruikt op de “open kast”. Op de planken dus. Eens kijken hoe lang dat goed blijft zitten 😉 Het staat lig heel mooi.

Ik vind het fijn als dat opgaat in de rest van de ruimte.

De badkamer waar de douche is, was al grijs van kleur. En dit staat er eigenlijk ook heel mooi bij! Maar dit was al zo toen we het kochten, dus ik kan je de precieze kleur niet geven helaas. In de badkamer waar het bad staat heb ik op twee muurtjes de kalkverf in de kleur: Lin Plus gebruikt. Op de muren naast het bad heb ik een speciale verf (Dit was verf van Flexa die ik heb laten mengen in een kleur) gebruikt met schimmelwerende werking, omdat daar wel eens spetters op gaan komen. En dan is kalkverf weer helaas minder handig. Ik had ook een coating kunnen gebruiken. Maar ik wilde natuurlijk weer eens snel, snel, snel werken, dus was dit eventjes handiger.

Ik ben gek op de hotel sfeer van de slaapkamer en ik kom er helemaal tot rust. De kalkverf geeft het vakantiegevoel ook goed weer, vind ik. Wil je nou ook dit op je muur? Kijk dan even in mijn “hoogtepunten” op instagram de stories over ons nieuwe huis. Daar staat ook in beschreven hoe ik de kalkverf zelf altijd aan breng.

Liefs, Sanne