Selecteer een pagina

Echt: als dat niet luxe is! De kinderen hebben gewoon een eigen badkamer…. Pffff. Bofkonten zijn het. Op de zolder verdieping, waar ook de twee kinderkamers zijn, is ook een fijne badkamer gekomen. Een plek om tanden te poetsen, nog even naar de wc te gaan (deze toilet gebruiken we nu allemaal even trouwens, met gebrek aan een ander toilet) en een lekkere inloopdouche.

In deze badkamer koos ik voor een mooie ovale wasbak van Duravit uit de LUV serie. Uit deze serie hadden we twee huizen terug een vrijstand bad (weten jullie nog?!) en dat beviel goed! Dus Duravit was weer erg welkom in ons nieuwe huis.

Deze wasbak is helemaal wit, maar je kan er ook voor gaan om voor de buitenkant een kleurtje te kiezen (zand of grijs bijvoorbeeld). De ovale vorm is speels en past daardoor ook goed in de badkamer voor de kinderen denk ik. We hebben het meubel expres iets lager laten maken, zodat het echt op “kindhoogte” is. De vloer, de afwerking van et meubel en 1 wandje zijn gedaan door Molitli.

Het stopcontact is ook messing, zodat het goed past bij de kraan en de spiegels.

Zoals je ziet moet ik nog een wand (de schuine wand) verven. Maar dat doe ik even als ik er weer een beetje tegen aan kan…. Het raam is een velux raam (zat er al in toen we het uit kochten) en heeft verduisterende raambekleding gekregen van 123 jaloezie.

Voor de douche muren kozen we voor tegeltjes. En niet zo maar tegeltjes. Marokkaanse tegeltjes (zelliges) van Household Hardware. Dit is kleur nummer: 29. Maar ze hebben nog veel meer mooie kleurtjes! Elke tegelt is weer uniek en anders, omdat alles handgemaakt wordt.

De douche is een beetje klein, maar wel erg schattig en passend in een kinder badkamer. Komt van aliexpress.

all pictures: @enstijl

De muur heb ik geverfd met Brown Wood van Vestingh. Een prachtige warme tint die goed past bij de zellingen van Household Hardware. En de messing kraan en douche van aliexpress.

De spiegeltjes komen uit Marrakech. Soortgelijke spiegeltjes ga ik ook in de winkel verkopen.

Liefs, Sanne