Selecteer een pagina

Altijd leuk om wat extra aandacht te besteden aan de tafelstyling met kerst. En ook al kunnen we dit jaar helaas geen groots kerstfeest vieren, met vrienden, zoals elk jaar…. Toch wilde ik voor ons viertjes en voor als eerste kerstdag mijn ouders komen eten, de tafel gezellig maken. Dus gebruikte ik mijn nieuwe servies (binnenkort ook te koop in mijn atelier….) en Tamegroute (Marokkaans servies) een dekte ik de tafel alvast.

Dan kunnen we morgenavond, op kerstavond, daar gezellig eten. De eettafel hebben we voor deze gelegenheid even bij de houtkachel in de buurt gezet. Dat is zo gezellig en winters en kerst achtig. Dus we hebben een beetje lopen schuiven. Maar dan heb je ook wat. Zo eten we tussen de kachel en de kerstboom in!

Deze kerstkrans knutselde ik zelf in elkaar met wat kerst groen en pluimen.

pictures: @enstijl

Oh ja, als je denkt: waar is het bestek van die meid? Ja, dat heb ik dus net nog even last minute besteld. Dus ik hoop dat dat op tijd voor morgenavond binnen is. Lekker georganiseerd weer he?

Hebben jullie er thuis ook een beetje jullie eigen restaurant van gemaakt?

En wat staat er op het menu?

Hele fijne kerstdagen voor jullie!

Liefs, Sanne