Selecteer een pagina
Het kamertje van Jip is veranderd van een heel saai, wit kamertje, naar een kleurrijke kamer met sterretjes en gezelligheid. En ondanks het blauw van de muren, is het toch ook echt een meisjeskamer geworden. Sommige mensen op instagram schrokken een beetje van het saffier blauw. Maar ik vind de combinatie met de andere kleur erg mooi. 

Het pauwenstoeltje vond ik een tijdje terug in een vintage winkeltje aan de Oude Gracht in Utrecht, Wat een toffe vondst, voor 25 euro! Jeeh!

De muurstickers blijven niet zo goed plakken…. Dus ik moet daar even wat anders op bedenken….

De kast in de kamer was al zo! Het heeft heel tof een underlayment houten binnenkant. Dat laten we dus zo. Het linnen gordijn (van H&M Home) ervoor is dan wel weer fijn, omdat je anders altijd tegen de inhoud van de kast zit aan te kijken. 

De twee kleuren die ik gebruikt hebt in deze kamer, zijn:
– zeester van histor en:
– saffier van histor.

We kwamen er tijdens het verven van dit kamertje achter dat we eigenlijk echt alle muren van dit kamertje super moeten aanpakken. Veel moet vernieuwd worden en opnieuw gestuukt. En dat we het kozijn in haar kamer moeten vernieuwen.

Dat gaan we in het voorjaar ofzo dan ook aanpakken. Als we daar budget voor hebben, wat ik niet denk.
Dan zou het kamertje weer opnieuw moeten…. Maar goed, dat is dan zo. Voor nu is het er in ieder geval super mooi en kan ze er lekker slapen!

Eerst sliepen wij ook in Jip’s kamer. Nu heeft zij haar kamertje weer fijn voor zichzelf.

Het beni ouarain kleed nam ik mee vanuit Marrakech. De linnen gordijnen voor de kast zijn van H&M Home. Het bedje is van Petite Amelie en de bedrand is van lidor.nl (van het merk: Numero74).

Het luipaard kunstwerk is van vriendin: http://charliedot.com/

De dieren kopjes aan de muur zijn van posters.nl.

all pictures and styling: @enstijl
Het regenboogje is van Cotton Design. De maand en ster nam ik mee uit Marrakech. Het bed hoofdeinde wat nu dient als fijne decoratie is van Leo and Moon.

Het was natuurlijk lastig het vorige kamertje van Jip te overtreffen. Maar ik denk dat ik het nieuwe kamertje wel gezelliger vind geworden eigenlijk!

Liefs, Sanne