Selecteer een pagina

Ja, we hebben dus officieel ons huis verkocht. Het financieel voorbehoud is verlopen en het is goed gekomen, dus ons huis is verkocht! Ontzettend blij mee!

De nieuwe bewoners krijgen 6 februari 2023 de sleutel van ons. Dan is de overdracht. En ze krijgen niet alleen de sleutel…. Nee, part of the deal is dat ze de hele inboedel erbij krijgen. Ja, tot servies en pannen aan toe. Het is een beetje gek misschien voor sommigen. Maar zij hadden niet veel eigen spullen en vonden de inrichting zo mooi en fijn, dat ze als voorwaarden hadden opgenomen dat de inboedel moest blijven. Vind ik dat erg? Ik vind het een compliment en nee, ik vind het niet erg.

Nou, een aantal persoonlijke spullen nemen we natuurlijk mee. Dingen die ik heb gekregen, meegenomen heb van een reis of vakantie of dingen die ik heb gekregen. Maar ook veel blijft staan. En daar heb ik dus niet zo veel mee. Ik heb er niet zo veel problemen mee ook. Ik vind het wel ok.

De rol poly chair kocht ik voor mezelf net nadat ik met enstijl was begonnen. Dus daar hangt een fijne persoonlijke waarde aan. Het art in return kunstwerk zal ik ook nooit weg doen. Deze kreeg ik “in return” van Annemieke toen ze net begon en ik als een van de eerste “influencers” haar werk mocht fotograferen in ruil dus voor dit mooie stuk.

Veel blijft achter…. Maar de riad deuren (die ik zelf ooit kocht van een styliste die naar Marrakech ging verhuizen en die de deuren ook echt daar vandaan had), gaan mee. Net als bij elke verhuizing tot nu toe, gaan ze dit keer gewoon weer mee. Geven meteen een stukje Marrakech sfeer aan elk huis waar we intrekken….

De polyester tafel en stoelen nemen we mee naar het nieuwe huis. Wellicht tof als tuin set ook?

Ook hier blijft bijna alles staan, behalve de gouden schaal/dienblad die ik van iemand heb gekregen.

Ik hecht niet echt aan spullen. Dus het is ok. En het is een reden om nieuwe dingen voor het nieuwe huis te shoppen. Nou, dat vind ik dus helemaal niet erg, kan ik je vertellen 😉

Het past ook echt goed bij dit huis, dus ik snap de nieuwe bewoners wel! Ik hoop dat ze er nog veel plezier van kan beleven. En ik ga op zoek naar een nieuwe poef…. En bank….

Liefs, Sanne