Selecteer een pagina
Ja, wij hadden dus een best wel lelijke voordeur. En dan druk ik het nog zachtjes uit. Het was de lelijkste voordeur van de straat. Misschien wel de lelijkste voordeur van de buurt? Als ik het nog een stukje verder trek: misschien wel de lelijkste voordeur van heel Haarlem. Kunststof met een werkje erin…. En een gouden deurklink en een gouden brievenbus. Hij was ooit donkergroen. Maar dit was helemaal verkleurd en vervaagd. Not the best! 


Een nieuwe voordeur is alleen ontzettend duur. Maar echt duur. Dan hebben we het echt over een paar duizend euro. Dan zouden we namelijk ook het hele kozijn ervan moeten vervangen naar hout en dan de arbeidsuren betalen en de deur zelf is ook niet goedkoop. Dus dat werd hem niet!
Een kennis van ons is schilder (Eichhorn schilders) en hij zei dat hij eventueel wel met een goeie primer het kunststof zou kunnen schilderen. Ik zeg: doen!
Toen alleen de primer (antraciet kleurig) er op zat, zag ik al hoeveel mooier het zou worden. En nu: hebben we helemaal niet meer de lelijkste voordeur! En de kozijnen zijn meteen ook meegenomen!

Ook heb ik wat plantjes, zoals de bamboe plant, buiten gezet en een gezellig bankje. Het is een heel ander huis zo! Complimentjes vanuit de buurt krijgen we nu en ik vind het er echt zoveel beter uit zien!

Zo zie je maar weer wat een likje verf kan doen!

Liefs, Sanne