Selecteer een pagina
Er zijn dus een aantal blijverds in ons huis. Die zijn niet weggedaan toen we gingen verhuizen. En die gaan ook niet zo snel meer weg denk ik.

Zo is er deze lamp, die redelijk nieuw is, maar zo veel sfeer geeft. Die zou ik dan ook niet meer zo snel weg doen. De rotan lamp is van Sweet living shop.

De manden die ik mee nam uit Marokko blijven ook zeker.
Vooral mooi als decoratie, maar er zitten ook steeds andere dingetjes in, prulletjes, die ik wil bewaren.

Ook deze “malawi chair” die ik kocht bij de groothandel is tof he? Het is een echte tijdloze stoel en ik blijf hem te gek vinden, elke keer als ik hem zie en waar ik hem ook neer zet.


Op de “malawi chair” ligt een beni stippen kussen van MissNomad.nl Dit is ook een kussen wat altijd goed is. Hij kan in de speelhoek, in de woonkamer zo op een stoel, of op bed en het dessin verveelt nooit.


Dit is, hopelijk (ligt er een beetje aan hoe ik hem verzorg) ook een blijverd. Sterker nog: ik denk dat we hem nergens anders meer neer kunnen zetten ook, omdat hij nu al echt bijna het plafond raakt. Deze strelitzia XXL nam iemand die ik ken via instagram voor me mee bij de kweker. De plant is 3 meter hoog….


De spulletjes die ik zelf meenam uit Marokko zijn me dierbaar, dus die ik doe ik niet zo snel weg….
Deze waanzinnige kast die we vonden bij Loods5 lijkt wel gemaakt voor dit huis, dus blijft, in ieder geval zolang we hier wonen, staan!

En dan mijn waanzinnige beni ouarain kleed wat ik kocht bij Petit Hanout.

En het kunstwerk van Art in Return doe ik ook nooit weg!
all pictures: @enstijl
Oh ja: en man en kinderen zijn blijverds. En ok, voor deze keer dan: de katten ook.

Liefs, Sanne