Selecteer een pagina

In 2022 mocht ik weer binnen kijken in een aantal echt prachtige huizen. Zo fijn, als mensen hun huis hiervoor open stellen. Het geeft zoveel inspiratie en verschillende, nieuwe ideeën voor anderen om binnen te kunnen kijken in hoe anderen hun huis inrichten en indelen. Vind ik dan he! Ik hoop jullie ook!

Zo ging ik in 2022 bijvoorbeeld binnenkijken bij Sanne (@studioreverie_ op instagram) in Haarlem. Sanne’s dochtertje is een van de beste vriendinnetjes van Jip op school. Dus dit maakte het extra leuk. Dit kleurrijke huis heeft hele bijzondere kinderkamers die een waar speelparadijs zijn….

Toen ging ik binnenkijken in een heel bijzonder huis op Ibiza. Dat is nog eens wat anders! Hier wonen Maggy en Peter met hun gezin. Zij verhuren ook hun huis en wij mochten daar slapen in april 2022. Toen heb ik natuurlijk meteen even een soort binnenkijker daarvan gemaakt.

Weer ging ik naar de leidsebuurt (ons oude buurtje in Haarlem) om daar een mooi huis te fotograferen. Het huis van Melanie is inmiddels verkocht en zij zijn een nieuw verbouw avontuur begonnen…. Misschien daar eens binnenkijken in 2023?

Mijn favoriete binnenkijker mocht ik schieten in een huis op Ibiza…. Echt heel bijzonder was het. Ik volgde Katrien al een hele tijd en nu mocht ik dit huis vol inspiratie en haar droom op ibiza van dichtbij bekijken.

Ons eigen “nieuwe” huis mocht natuurlijk niet ontbreken in het rijtje binnenkijkers van 2022. Jullie weten inmiddels dat we alweer bezig zijn met een nieuw huis, dus daar zal in 2023 de binnenkijker van volgen…. 😉

Ik was al eens wezen binnenkijken bij Betttina, maar na de enorme verbouwing wilde ik zeker nog eens terug! En dat was maar goed ook, want er was weer volop nieuwe inspiratie te vinden hier hoor!

Toen ging ik binnen kijken in Heemstede. In dit mooie familiehuis met super leuke kinderkamers:

En voor de volgende binnenkijker bleef ik in de buurt, namelijk weer in Heemstede. Bij Mies mocht ik fotograferen in het huis waar ze veel organische vormen en veel beige heeft toegepast. Ach, jullie kennen Mies vast allemaal van instagram toch?!

Daarna was ik dus gewoon WEER in heemstede. In een huis met een heuse zitkuil. Dit vind ik dus sindsdien super vet en zou ik ook ooit wel echt graag willen in huis!

Daarna reed ik wat verder. Naar Amersfoort. Ik was dus nog nooit Amersfoort ingeweekt en wat een leuke stad is dat joh! Bij Banck aan de Gracht ging ik binnenkijken….

Ook wel een van de meest bijzondere binnenkijkers die ik ooit heb gefotografeerd: dit huis in Bergen, waar Petra woont met haar gezin. Wow….

Ik reed daarna naar Marjan. Dit huis lieten ze zelf bouwen…. En is waanzinnig!

Ook mocht ik in 2022 binnenkijken bij Lidian die ook in Haarlem woont, samen met haar vriend en hun dochtertje.

En ik reed naar Lopik, want daar staat dit toffe huis. Een kleurrijke hoeve waar Caro woont, maar ook niet heel lang meer (want dit huis in inmiddels ook verkocht).

En ik ging binnenkijken bij Anouk, die ook in de leidsebuurt in Haarlem woont (ons oude wijkje). Een huis met een keuken van wel 9 meter. Hoe vet?!

all pictures: @enstijl

Ik hoop in 2023 weer veel mooie huizen te fotograferen zodat jullie kunnen binnenkijken en inspiratie kunnen op doen.

Op naar een mooi 2023!

Liefs, Sanne