Selecteer een pagina
Jullie denken misschien: waarom legt ze nou een deken over haar mooie nieuwe bank heen?

………………..

Helaas gaan we onze bank alweer verkopen…. Het is echt erg, ik weet het. Maar met deze lichte bank heb ik de plank wel echt heel erg misgeslagen. Hij is prachtig en zit heerlijk. Het is weer het KEYS model van Home Stock, dus de bank ken ik en heb ik niet voor niks weer gekozen: het is een heerlijk zittende plofbank. Het liefst wil ik ook zo’n lichte bank, maar met onze twee katten, onze vrij knoeierige kleuter en een baby kan het gewoon niet…. Tot de tijd dat we een andere hebben doe ik er een doek overheen, zodat hij niet beschadigd, maar hij is dus echt nog geen 1,5 maand oud. Wie oh wie?!

Nieuwprijs is normaal gesproken: 739,- euro. En ik heb de bank helemaal geïmpregneerd, met goed spul.

Mijn prijs nu: 550 euro.
Kleur: creme
Maten: 2.40 breed
De bank is in 1 stuk met losse rugkussens.

all pictures and styling: @enstijl
Nu ligt er dus maar een deken overheen…. Om de bank te beschermen voor de toekomstige eigenaar. Ben jij dat? Dan moeten we even een datum afspreken zodat wij niet zonder bank zitten en jij zsm op deze fijne bank kan zitten!

Liefs, Sanne