Selecteer een pagina
De eerste keer voor Bo in de Efteling. Dat was gisteren. Wij zijn er zelf wel meerdere keren geweest, samen. Maar deze keer was wel echt bijzonder. Zo leuk om die kleine vent zo te zien! Hij vond het prachtig! Ik dacht eerst: hij is drie, hij mag vast in niet zo veel dingen… Dus misschien is dat nog niet zo leuk voor hem. Maar kindjes van die leeftijd vinden het park überhaupt al cool en alles wat er te zien is en we konden eigenlijk in best wel veel! Geen achtbanen, maar dat hoeft ook niet zo eigenlijk…. Van mij. Dus dat kwam best goed uit. 

Hij zei dat hij de pratende boom in het sprookjesbos het coolste vond. En de wild waterbaan (waar ik niet in mocht zwanger….). Oh: en met die karretjes en die clowntjes (carnaval). Het blijft een super mooi, magisch park. Alles is ook mooi. Zelfs de frisdrank automaten zijn in de Efteling stijl. Dat maakt het wel betoverend. Mama vond nog steeds de Droomvlucht het allermooiste. Tof gemaakt!

Bo was ook erg onder de indruk van sommige dingen. De tovervis en de draak in het sprookjesbos vond ie niet zo, want: eng…. Te eng. Ook al zei ik vijf keer dat het niet echt was. Hij geloofde me niet en wilde het liefst van een grote afstand kijken en toen doorlopen. 

De show van Ravelijn met ridders en paarden en een draak en vuur vond ie heel spannend en cool. Hij is sowieso helemaal into ridders sinds hij met Koningsdag een ridderpak gekregen heeft van de vrijmarkt. Dus dat kwam goed uit! 

Kijk: hier is Bo dus volop ridder…. Met een trolley koffer….

Best wat leuke huizen in de Efteling…. Zou er zo kunnen wonen….

Dit geeft goed weer hoe indrukwekkend de Ravelijn show is….

Een zeer geslaagde dag! En daarna in slaap vallen in de auto op de weg terug. Hoort er ook bij natuurlijk. 

Liefs, Sanne