Selecteer een pagina

Dag huis in Vogelenzang…. Dag Vogelenzang….

Van de week hebben we de sleutels overhandigd aan de nieuwe bewoners en hebben we officieel getekend bij de notaris. De oude school in Vogelenzang die we met zo veel tijd, liefde en energie verbouwt hebben en tot een fijne plek hadden gemaakt, is nu niet meer van ons. Dat voelt toch altijd een beetje gek. Maar zodra we het hadden verkocht, gingen we toch al anders kijken naar het huis. Dat was zo met elk huis. Dan neem je langzaam een beetje meer afstand en afscheid. Dit laatste weekend was echt even heel hard werken. De verhuizing was afgelopen donderdag. Twee keer de hele verhuiswagen vol naar Haarlem…. Toch moesten er weer veel laatste spulletjes worden verhuisd. Een keer of vijf zijn we met een volle auto (met troep) heen en weer gereden van Vogelenzang naar Haarlem en weer terug. Ook hebben we zaterdagavond (ik met vriendinnen) de boel daar een beetje schoon gemaakt. Dat deed ik zondag met Mari samen weer. En dat was veel werk…. Maandagochtend hebben we het op kunnen leveren. De aller laatste dingentjes haalden we nog even op na de afspraak bij de notaris 🙂

Maar nu wonen we dus niet meer in Vogelenzang. Het prachtige dorp, het prachtige huis, het uitzicht, de tuin. Ik ga het allemaal zeker missen. Maar we gaan hier zeker nog vaak wandelen (in de Amsterdamse Waterleidingduinen bij Panneland bijvoorbeeld), of even langs de Plantage.

Ondanks dat ik het ga missen, is er iets heel tofs voor terug gekomen. Waar ik heel veel zin in heb. En waar jullie ook snel weer meer van gaan zien.

Voor nu nog even wat plaatjes van het huis leeg…. Altijd wel raar om te zien, maar ook wel goed. Om het even zo af te sluiten.

Onze badkamer. Met de afwerking van Molitli (op de muur en de vloer).
De muur bij de trap is geverfd in muurverf in de kleur: Strong Garlic van vestingh.

Jip’s kamertje…. Met de kalkverf in kleur: Velvet Fudge (van Vestingh) op de muur (en die kleur zit ook op de balken).
Bo’s kamer….
Mijn atelier….

Op naar een nieuw avontuur in Haarlem. Hoop dat jullie dat ook blijven volgen weer.

Liefs, Sanne